Poliklinika Analiza Varaždin jučer je i službeno otvorila svoja vrata

Autor: Objava za medije , 31. ožujak 2023. u 11:28
Foto: Press

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine, a svoju poslovnicu u Varaždinu otvorila je sredinom ožujka 2023.

Poliklinika Analiza jučer je i službeno otvorila svoju devetu poslovnicu u Hrvatskoj. Svečanost otvorenja obilježena je donacijom pet Alergo 295 testova Zakladi za pomoć djeci Vita u iznosu 1900 Eura. Svečanost se odvila u novouređenom prostoru poliklinike, a prisustvovali su brojni uzvanici, predstavnici Zaklade Vita, osnivači, partneri, djelatnici i prijatelji koji su sudjelovali u realizaciji projekta otvaranja prvog privatnog laboratorija u Varaždinu Poliklinike Analiza.

“Otvaranje nove poslovnice željeli smo obilježiti donacijom koja podržava i pomaže najmlađima. Djeca su jedna od najranjivijih skupina kad je u pitanju zdravlje i upravo iz tog razloga htjeli smo im približiti ovaj inovativni test koji će im olakšati očuvanje zdravlja i prevenirati određene kronične simptome“,  rekao je ravnatelj i osnivač Poliklinike Analiza Marin Bosotina.

“Humani pristup pacijentu jedna je od najvažnijih vrijednosti Poliklinike Analiza i upravo zbog toga želimo pomoći svakoj lokalnoj zajednici u kojoj otvaramo svoje poslovnice. Svakim danom susrećemo se s velikim brojem pacijenata s kojima proživljavamo njihove životne priče i shvaćamo potrebu za podrškom, te pokušavamo naše usluge učiniti što dostupnijima u cijeloj Hrvatskoj”, dodala je zamjenica ravnatelja gđa. Anđela Žuvela.

“Dječji osmijeh trebao bi biti svakodnevica svih nas, te oplemenjivati život veseljem, radošću i toplinom, pa je naša želja upravo potaknuti osmijehe i vratiti nadu na lica mališana i njihovih roditelja. S tom smo namjerom i osnovali Zakladu za pomoć djeci Vita koja za cilj ima pružanje pomoći roditeljima djece oboljele od malignih i drugih teških bolesti, kao i podupiranje opremanja dječjih igrališta u Varaždinskoj županiji” kazala je upraviteljica Zaklade Vita gđa. Jadranka Bahlen, te uz zahvalu podržala ovu inicijativu.

Zaklada Vita osnovana je od strane Varaždinske županije s ciljem pomoći djeci oboljeloj od teških i malignih bolesti, ali i s ciljem poboljšanja svakodnevnice djece na području županije.

Poliklinika Analiza osnovana je 2001. godine, a svoju poslovnicu u Varaždinu otvorila je sredinom ožujka  2023. Riječ je o dijagnostičkom zdravstvenom centru specijaliziranom za laboratorijske usluge. Sveobuhvatnost testiranja, inovativne usluge, uključivanje liječnika specijalista po obavljenoj laboratorijskoj dijagnostici, te teritorijalna rasprostranjenost poslovnih jedinica osnovne su karakteristike ove ustanove. U 2022. godini Poliklinika Analiza je širok Hrvatske imala 180 tisuća klijenata, što je dokaz velikog povjerenja pacijenata i kvalitete u pružanju usluga.

Radno vrijeme Poliklinike Analiza u Varaždinu je radnim danom od 07:00 do 15:00 sati na adresi Janka Jurkovića 2A.

Komentirajte prvi

New Report

Close