Pametna kuna: Prvi zadatak natječaja uspješno obavljen!

Autor: Poslovni.hr , 08. studeni 2011. u 14:40

Prošlu srijedu, u prostorijama Pametne kune, održao se drugi susret finalista i žirija na kojem su finalisti predstavili viziju i misiju svog poslovnog pothvata te prezentirali svoje shvaćanje važnosti poslovnog plana za uspješno pokretanje i opstanak vlastitog posla.




U opuštenoj i poticajnoj atmosferi finalisti su dobili 10 minuta za prezentiranje svog tjednog zadatka, nakon kojeg su članovi žirija dobili priliku komentirati prezentacije te postaviti dodatna pitanja, od kojih su neka bila prilično izazovna. “Naši finalisti su se uistinu potrudili, prezentacije su bile vrlo kvalitetne, a njihovo nošenje sa teškim pitanjima koja su im postavljena bilo je pohvalno”, istaknula je članica žirija Tanja Pureta iz konzultantske tvrtke Ramiro. I ostali članovi žirija su se složili kako su prezentacije finalista bile kvalitetne.

Podsjetimo, u finale natječaja “Pametnom idejom do uspjeha” plasirali su se Nataša Vrhovec i Ivor Toth sa idejom “Automehaničar za žene”, Denis Rujer sa idejom “Vertikalni vrt” i Marijo Glavaš sa idejom “Boljigrad.hr”. “Ovi ljudi nam zaista žele pomoći”, bio je Natašin komentar na komentare žirija te je dodala: “Oduševljeni smo prilikom koju nam sudjelovanje u finalu ovog natječaja omogućava.”

(Više pročitajte ovdje)

Poslovni.hr je medijski pokrovitelj projekta ‘Pametnom idejom do uspjeha’ portala pametnakuna.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close