Glovo omogućio donacije Turskoj i Siriji

Autor: Poslovni.hr , 20. veljača 2023. u 10:29
PD

Platforma Glovo za dostavu hrane i proizvoda omogućila donacije za stradale u potresu u Turskoj i Siriji

Glovo, aplikacija za dostavu hrane i proizvoda, kreirala je posebnu kategoriju, koja će korisnicima omogućiti donacije osobama pogođenima potresima u Turskoj i Siriji.

Oni koji putem aplikacije Glovo žele donirati u korist stradalih u potresu to mogu učiniti kroz posebnu kategoriju – Doniraj za Tursku i Siriju, gdje sami mogu odabrati iznos koji žele donirati organizaciji Médecins du Monde (Liječnici svijeta).

Donacije su nastale suradnjom tvrtke Glovo, Worldcooa (agregator nevladinih projekata solidarnosti) i Adyena, tvrtke za obradu plaćanja, koje su udružile snage s nevladinom organizacijom Médecins du Monde (Liječnici svijeta), koja podupire proces potrage i spašavanja u pogođenim zemljama.

“Briga za planet i zajednicu u kojoj poslujemo duboko su ukorijenjene vrijednosti u kulturi tvrtke Glovo. Potresi u Turskoj i Siriji izazvali su ogromnu štetu, no pokušavamo se fokusirati na pružanje pomoći u ovoj teškoj situaciji. Udružili smo snage s organizacijom Médecins du Monde (Liječnici svijeta) i u aplikaciji kreirali kategoriju, putem koje zajedno možemo pomoći žrtvama u Turskoj i Siriji. Donacije su u cijelosti namijenjene za Médecins du Monde”, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Sredstva prikupljena putem Glovo aplikacije u potpunosti su namijenjena za financiranje rada organizacije koja stradalima pruža pomoć putem specijaliziranih timova, koji od samog početka aktivno sudjeluju u akcijama potrage i spašavanja stradalih na samom mjestu događaja.

Médecins du Monde zbrinjava stanovništvo pogođenog potresima u Turskoj i Siriji osiguravajući hranu, sklonište, medicinsku skrb te pružajući potporu u uspostavljanju dugoročne stabilnosti lokalnog zdravstvenog sustava.

Komentirajte prvi

New Report

Close