Širi se snimka pumpanja mesa vodom: “Ovo bi trebalo biti ilegalno”

Autor: Poslovni.hr , 19. travanj 2023. u 15:27
Foto: unsplash

Mnogi su u komentarima napisali da im je sada jasno zašto im se biftek prilikom pripreme prepolovi.

Društvenim mrežama kruži video koji pokazuje kako se meso tretira u tvornicama prije nego što stigne u trgovine.

“Mesna injekcija. Ako ovo još niste vidjeli, ovo je normalan postupak koji provode pogoni za preradu hrane. Ono što se ubrizgava je slana voda koja može sadržavati aditive itd. Ona daje okus i sočnost konačnom proizvodu”, stoji u opisu snimke.

@cbsfoodtech Injecting Meat 💉 If you have not seen this before, This is a normal procedure undertaken by food processing facilities. Whats being injected is a brine that CAN have additives etc.. (this is just brine) It adds flavour and juiciness to the end product. #satisfying #satisfyingvideo #steak #steaktiktok #inject #injections #injecting #foodprocessing #foodvideo #food #foodie #foodtiktok ♬ original sound – CBS Foodtech

 

“Po mom mišljenju, ovo je samo još jedan dokaz zašto treba kupovati kod domaćih. Bog zna što je u tim aditivima. Radije bih da mi je hrana svježa bez ikakvih dodataka. Ne hvala!”, dodaje se, prenosi Nova.rs.

Mnogi su u komentarima napisali da im je sada jasno zašto im se biftek prilikom pripreme prepolovi.

“Kupiš 1 kg, a zapravo dobiješ 200 grama”, “Prodaju litru vode po cijeni od kilograma mesa”, “To bi trebalo biti ilegalno”, neki su od nezadovoljnih komentara.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Staviš peći  komadinu  mesa …………..a kad je gotovo  ,  gledaš …kud je nestalo  … i da li ćeš imati

dosta   za cijelu  obitelj………

To je legalno zato je kila slanine sve manja ali nije u tome sav problem već antibiotici koji se daju stoci 80%svih proizvedenih antibiotika u svjetu pojede stoka a kod nas još melju ureju i daju pilićima tako kupiš pile iz rerne izvadio kosti i kožu i sve legalno .Zznam da dok smo živjeli u slobodi Anti biotici su bili zabranjeni i sve se strogo kontroliralo danas raspašoj možeš dati na analizu ako platiš država za to nema para a bome ni stručnjaka

New Report

Close