OTP grupa treći put ‘lovi’ najperspektivnije startupe

Autor: Ana Blašković , 15. listopad 2019. u 22:00
Najbolji natjecatelji imat će priliku otići u Budimpeštu/Marko Lukunić/PIXSELL

Izabrani poduzetnici moći će provesti svoje pilot projekte s OTP-om te postati dugoročni partneri banke.

OTP banka starta treće izdanje međunarodnog OTP Startup Partner Program koji je namijenjen startupima u kasnijim fazama razvoja s provjerenim i za tržište spremnim proizvodima.

Startupi i scaleupi mogu se prijaviti na natječaj za program koji počinje na proljeće 2020. Izabrani poduzetnici imat će priliku provesti svoje pilot-projekte u suradnji s OTP-om te postati dugoročni partneri banke. Tijekom trajanja programa sudionici će dobiti podršku rukovoditelja banaka, iskusnih mentora i partnera. Prijave se primaju od 14. do 22. studenog.

5+1 kategorija
Cilj inicijative je pomoći transformaciju što većeg broja startupa u dugoročne partnere banke nakon tromjesečnog pilot razdoblja pa će se program nastaviti šestomjesečnim razdobljem 'rollouta' u kojem će poduzetnici imati daljnju podršku.

Ta će faza biti dostupna onima s najboljim rezultatima. Startupi se mogu prijaviti u 5+1 kategorija: Napredni alati za podatke i analitiku, Korisničko iskustvo i usluge korisnicima, Unutarnja učinkovitost, Proizvodne inovacije, SME bankarstvo, Inovativna i disruptivna rješenja koja ne spadaju u gore navedene kategorije, ali su povezana s bankarskim sektorom. Prijave će se razmatrati u tri koraka selekcije. Nakon internetske prijave, odabrani kandidati bit će pozvani na online intervju s predstavnicima OTP-a. 

Sastanak s menadžmentom
Najperspektivniji natjecatelji imat će priliku otputovati u Budimpeštu na dvodnevni Selekcijski kamp u siječnju 2020. Tromjesečno razdoblje pilot-programa i mentorstva trajat će od ranog ožujka do kraja svibnja 2020. tijekom kojeg će suradnja uglavnom biti putem interneta.

Predstavnici tvrtki bit će pozvani u Mađarsku ili u urede drugih članica OTP grupe svakoga mjeseca kako bi se pregledao napredak. Na Demo danu krajem svibnja rezultate pilot-projekata startupi će predstaviti menadžmentu banke i predstavnicima brojnih vodećih korporativnih partnera i investitora nakon čega najuspješniji mogu nastaviti suradnju s OTP-om u fazi "rollouta".

Komentirajte prvi

New Report

Close