ITB Berlin vraća se u fizičkom obliku, HTZ planira sudjelovanje za koje tek čekaju cjenik

Autor: Marija Crnjak , 06. srpanj 2021. u 21:59
Najveća svjetska turistička burza idućeg proljeća djelomice vraća sastanke uživo UNWTO

Sajam će se održati od 9. do 13. ožujka 2022. i odvijat će se u tri etape, prije samog sajma će se odvijati sastanci uživo, a nakon sajma virtualni event “Poslovni dani”.

Nakon dvije godine pauze, svjetska turistička burza ITB Berlin u proljeće 2022. djelomice vraća sastanke uživo pa će se tako održati kombinacija živog sajma, hibridnih štandova i online sastanaka, javljaju u utorak iz ITB-a. Berlinski sajam inače je jedan od najvažnijih za Hrvatsku, jer je ujedno i najveći event s njemačkog emitivnog tržišta, s kojeg nam dolazi većina stranih gostiju. Sudjelovanje planira i Hrvatska turistička zajednica (HTZ), a budžet će ovisiti o cijenama sudjelovanja koje se još čekaju.

“Ovogodišnjim online izdanjem “ITB Berlin Now” mogli smo industriji ponuditi sofisticirani alternativni format sajma. Međutim, svima nam je također postalo jasno da se ništa ne može usporediti sa sastankom licem u lice. Stoga nam je zadovoljstvo što ćemo uživo i fizički pozdraviti globalnu turističku industriju u Berlinu 2022. godine. Također, naši prošireni virtualni formati koji uključuju livestreaming i Digital Business Days odvest će sajam na novu razinu, kombinirajući najbolje elemente fizičkog i virtualnog svijeta”, rekao je David Ruetz, voditelj ITB Berlin.

Sajam će se održati od 9. do 13. ožujka 2022. i odvijat će se u tri etape, prije samog sajma će se odvijati sastanci uživo, a nakon sajma virtualni event “Poslovni dani”. Sam sajam odvijat će se uz poštivanje najnovijih higijenskih pravila i uz sigurnosni koncept koji će ITB Berlin uskladiti s lokalnim vlastima i prethodno testirati, stoji u najavi o najvećem turističkom sajmu iduće godine.

Komentirajte prvi

New Report

Close