EuroMoney nagradio InterCapital AM za najbolje privatno bankarstvo

Autor: Poslovni dnevnik , 03. ožujak 2021. u 22:00
Ivan Kurtović, predsjednik Uprave InterCapital Asset Managementa/PETAR GLEBOV/PIXSELL

Najveća vrijednost ovog istraživanja je činjenica kako je to peer-to-peer izbor gdje konkurenti i klijenti međusobno ocjenjuju usluge.

EuroMoney je dodijelio nagradu za najbolje privatno bankarstvo i uslugu upravljanja imovinom u Hrvatskoj InterCapital Asset Managementu (ICAM-u), priopćili su iz te investicijske kuće.

Uz samu nagradu, InterCapital Asset Management je dodatno nagrađen i u tri podkategorije – za društveno odgovorno poslovanje, odnosno investiranje, za najbolji investicijski proces te najbolju alokaciju imovine.

“Ponosni smo što smo kao vodeće neovisno društvo u iznimno velikoj bankarskoj konkurenciji osvojili jednu ovako prestižnu međunarodnu nagradu. Vjerujemo da će nam nagrada biti dodatna motivacija na našem putu s ciljem postizanja dugoročno održivih prinosa, vodeći se visoko postavljenim načelima društveno odgovornog poslovanja” izjavio je Ivan Kurtović, predsjednik Uprave.

420

milijuna eura iznosi imovina pod upravljanjem InterCapital Asset Managementa, vodećeg neovisnog društva u RH

EuroMoneyovo istraživanje “The Global Private Banking and Wealth Management Survey” pruža pregled najboljih usluga u privatnom bankarstvu po regijama, državama te područjima usluga.

Najveća vrijednost ovog istraživanja je činjenica kako je to peer-to-peer izbor gdje konkurenti i klijenti međusobno ocjenjuju usluge.

InterCapital Asset Management je vodeće neovisno društvo za upravljanje imovinom u Hrvatskoj, koje upravlja s 420 milijuna eura imovine, te je dio InterCapital grupe.

Komentirajte prvi

New Report

Close