Erste Invest: Total East i Balanced pripajaju se Adriatic Equityju

Autor: Poslovni.hr , 05. prosinac 2012. u 09:03
Thinkstock

Pripajanje navedenih fondova provest će se na 14. kalendarski dan od datuma donošenja rješenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga o suglasnosti za pripajanje.

Uprava Erste investa donijela je 29. studenog odluku o pripajanju otvorenih investicijskih fondova s javnom ponudom Erste Total East i Erste Balanced, otvorenom investicijskom fondu s javnom ponudom Erste Adriatic Equity. 

Pripajanje navedenih fondova provest će se na 14. kalendarski dan od datuma donošenja rješenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga o suglasnosti za pripajanje. Nakon pripajanja svakom imatelju udjela pripast će jednaka vrijednost (umnožak broja udjela i vrijednosti udjela) kao i prije pripajanja.

Društvo će nakon završetka postupka pripajanja obavijestiti sve imatelje udjela o vrijednosti udjela i broju udjela u njihovom vlasništvu na prvi dan nakon izvršenja postupka pripajanja. Imateljima udjela koji u razdoblju do 5 dana prije završetka postupka pripajanja žele istupiti iz otvorenih investicijskih fondova Erste Total East i Erste Balanced, društvo neće obračunati i naplatiti izlaznu naknadu, stoji u obavijesti Erste Investa.

Komentirajte prvi

New Report

Close