VIDEO: Ovo će biti jedan od najzanimljivijih telefona u 2020., a njegova cijena bi vas mogla iznenaditi

Autor: Poslovni.hr , 04. veljača 2020. u 12:16
Foto: screenshot

Hardverski, glasine govore o čipsetu Snapdragon 855 Plus, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu podataka, no neće imati 3,5 mm izlaz za slušalice te podršku za 5G.

Ostalo je manje od deset dana do konferencije na kojoj će Samsung predstaviti nove modele svojih pametnih telefona. Osim nekoliko modela iz serije Galaxy S koji su redovito među najboljim mobilnim uređajima svake godine, južnokorejska kompanija trebala bi predstaviti i još jedan smartphone sa savitljivim ekranom – Galaxy Z Flip.

Kako piše Zimo, nije riječ o nasljedniku prošlogodišnjeg modela koji se može koristiti kao telefon i tablet, već o novom modelu sličnom Motorolinu Razru. Dosad su već i objavljene neke fotografije Z Flipa, a krajem prošlog tjedna na Twitteru se pojavio videozapis koji nam je prvi put pokazao taj telefon u akciji.

Za razliku od Folda, koji je prilično velik, Flip Z korisnike bi, među inim, mogao osvojiti kompaktnim dimenzijama te se čini da će, kada je sklopljen, bez problema stati u svaki džep – iako je jasno da će biti malo deblji u odnosu na današnje telefone. Dijagonala ekrana, prema nekim izvorima, trebala bi iznositi 6,7 inča kada je uređaj u potpunosti otvoren (spominje se rezolucija od 1080 x 2636 piksela i omjer stranica 22:9. Objavljeni video otkriva i drugi ekran na telefonu koji je smješten s vanjske strane kućišta i bit će namijenjen samo prikazivanju vremena, obavijesti o porukama i pozivima itd.

Hardverski, glasine govore o čipsetu Snapdragon 855 Plus, 8 GB RAM-a i 256 GB prostora za pohranu podataka, no neće imati 3,5 mm izlaz za slušalice te podršku za 5G. Cijena bi trebala biti prihvatljivija od Folda – navodno će iznositi oko 1400-1500 dolara.

Komentari (1)
Pogledajte sve

još jedan precjenjeni poluproizvod iz koreje

New Report

Close