Aplikacija koja prikuplja multimedijalne podatake s terena

Autor: Poslovni.hr , 27. siječanj 2016. u 12:01
Foto: Press

Primjena aplikacije je široka od turizma, preko službi za održavanja, djelatnosti gdje je potrebno brzo djelovanje pa sve do prodaje, marketinga.

Ako se bavite turizmom, poljoprivredom, radite u službi održavanja, prodaji, marketingu FotoPoint mobilna aplikacija osječke tvrtke DATArius pomoći će da brzo i jednostavno prikupite multimedijalne podatke o nekom događaju u trenutku kada je nastao.

Kako piše MojBiz, FotoPointom prikupljate multimedijalne podatake na terenu, sliku, zvuk, tekst, geolokaciju, video, potpuno neovisno o signalu teleoperatera, i šaljete odabrane zapise na čuvanje u bazu podataka.

Primjena aplikacije je široka od turizma, preko službi za održavanja, djelatnosti gdje je potrebno brzo djelovanje pa sve do prodaje, marketinga. "Aplikacija je korisna ne samo za proizvodnju, već i za državne službe, turističke zajednice, gradove i općine, sve one koji žele imati pravu informaciju u pravo vrijeme. Mobilne aplikacije povezane s moćnim bazama podataka za učenje, ne samo da su budućnost, već i naša jedina alternativa." objašnjava Darko Balaš iz tvrtke DATArius.

Komentirajte prvi

New Report

Close