Umirovljenik se cijepio 12 puta u 12 mjeseci, a onda je uhvaćen

Autor: Poslovni.hr , 12. siječanj 2022. u 12:57
Foto: Pixabay

‘Cjepivo pomaže i kod bolova u leđima pa bi ga trebali svi dobiti.’

Puno se priča o protivnicima cijepljenja, ali u svijetu je sve više priča o ekstremu na suprotnoj strani – onima koji su cjepivo primili daleko više puta nego što je do sada preporučeno. U glavnoj ulozi najnovije takve priče je 84-godišnji indijski umirovljenik Brahamdev Mandal koji se cijepio čak 12 puta od veljače 2021. do siječnja 2022. godine. Nakon 12. doze napokon su ga uhvatile lokalne indijske vlasti, piše Dnevnik.hr.

Prvih deset doza primio je u razmaku od 11, mjeseci, a da bi priča bila još bizarnija – dvije je primio u razmaku od samo pola sata 13. travnja prošle godine. Inače, gospodinu se ništa strašno nije dogodilo. Bio je raspoložen i za izjave za medije, kazao im je kako se tijekom pandemije htio osjećati jačim, a kazao je kako ima dojam da su mu višestruke doze cjepiva riješile problem s bolovima u zglobovima.
“Dobio sam cjepiva i preporučujem svima da ih prime. To je vrlo korisno. Cjepivo pomaže i kod bolova u leđima pa bi ga trebali svi dobiti. Razina kisika u mojoj krvi se poboljšala i nakon prvih nekoliko doza cjepiva se nisam nikad ni prehladio”, zaključio je Mandala.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close