Iduće godine otvara se trgovački centar Delta Planet vrijedan 120 milijuna eura: 200 trgovina i 12 kino dvorana

Autor: Poslovni dnevnik , 05. prosinac 2018. u 15:12
Foto: Getty Images

Trgovački centar ima 110.000 kvadrata i za trećinu je veći od beogradskog Delta Cityja.

Kompanija Delta Real Estate, dio beogradskog Delta Holdinga, u vlasništvu Miroslava Miškovića, najavila je jučer da će zajedno s bugarskom tvrtkom AP Invest u Varni 28. ožujka 2019. godine otvoriti trgovački centar Delta Planet.

Ta investicija Delte i AP Investa u drugi najveći trgovački centar u Bugarskoj vrijedna je 120 milijuna eura i do sada je iznajmljeno 88,3% prodajnog prostora, rečeno je novinarima u Sofiji.

Trgovački centar ima 110.000 kvadrata i za trećinu je veći od beogradskog Delta Cityja.

U njemu će osim supermarketa Bille biti i 200 trgovina gdje će se prodavati poznati svjetski brendovi, kao i 12 kino dvorana, te veliki prostor s raznim sadržajima za zabavu djece i obitelji.

Zorana Ždrale Burlić, direktorica Delta Real Estatea, rekla je da postoji mogućnost da se u trgovačkom centru u Varni nađe nekoliko proizvoda iz Srbije.

Delta je pripremila projekte u Srbiji: izgradnju vlastitog poslovnog centra, trgovački centar Delta Planet na Autokomandi i supermarket u Nišu, ali još čekaju dozvole gradskih vlasti.

Kako je rekla Zorana Ždrale Burlić, otvaranje trgovačkog centra koji je Delta izgradila u Banjoj Luci zakazano je za 21. ožujak 2019. godine. 

Komentirajte prvi

New Report

Close