U Doboju otvorena deseta benzinska postaja Hifa Oila

Autor: Poslovni dnevnik , 11. kolovoz 2019. u 21:59
Hifa Oil se maloprodajom bavi od prošle godine

Vodeći distributer nafte i derivata u BiH od ove godine prisutan je i u Crnoj Gori.

Hifa Oil, vodeći distributer nafte i naftnih derivata u BiH, krajem prošlog tjedna otvorio je benzinsku postaju u Doboju. Ovo je deseta nova postaja Hifa Oila, odnosno peta ove godine, čime je ova kompanija povećala broja maloprodajnih objekata za 100% u odnosu na prošlu godinu.

"I u ovom objektu nudimo vrhunsku kvalitetu, što je razlog više za točenje goriva i predah svima koji prometuju na ovoj dionici ceste M17. Sada već prepoznatljiv brend Euro Oil i u ovom slučaju nudi europski standard najmodernijih maloprodajnih lanaca. Naši kupci će, uvjereni smo, i u Doboju prepoznati prednosti Euro Oil brenda, pri čemu nudimo odličan odnos cijene i kvaliteta goriva, kao i uslugu koju nudi brend Taha's s konceptom suvremenog ugostiteljstva", rekao je Kenan Ahmetlić, izvršni direktor i član Uprave kompanije Hifa Oil. 

U Bosni i Hercegovini Hifa Oil ima benzinske postaje u Sarajevu, Gračanici, Doboju, Tesliću, Busovači, Banovićima, Rudom i Živinicama. Ove godine otvorena je i postaja u glavnom gradu Crne Gore – Podgorici, Hifa Oil je prva domaća kompanija koje je u ovom segmentu poslovanja izašla na inozemno tržište.

Kompanija je prisutna u segmentu maloprodaje tek od prošle godine. 

Komentirajte prvi

New Report

Close