Telekom Srbija pokrenuo Supernovu

Autor: Poslovni dnevnik , 01. travanj 2019. u 21:59
Nudi se brzi internet i 200 televizijskih kanala/ Davorin Višnjić/PIXSELL

Novi brend za TV, internet i telefoniju nastao je preuzimanjem tri kabelska operatera.

U Beogradu je krajem prošlog tjedan pokrenut novi brend među operaterima za televiziju, internet i telefoniju. 

Riječ je o Supernovi, u vlasništvu Telekoma Srbija, koja je nastala nedavnim preuzimanjem kabelskih operatera Kopernikus Technology, Radijus Vektor i AVcom.

Zbog toga Supernova već ima više od 300.000 internet i televizijskih korisnika u brojnim gradovima i općinama Srbije, pišu Večernje novosti. 

"Čvrsto vjerujemo da će korisnici prepoznati kvalitetu naše ponude u kratkom roku. Više od 200 televizijskih kanala, od čega 50 u HD formatu, internet brzine i do 120 Mbps u sekundi i pouzdana usluga fiksne telefonije, uz vrlo povoljne cijene, najbolja su preporuka da korisnici postanu dio Supernove.

Ovo je samo početak. Imamo jasnu viziju koja podrazumijeva daljnji rast broja korisnika i dostupnost usluga na području cijele Srbije, kao i nove akvizicije", rekao je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.

Novi korisnici Supernova paketa prvih šest mjeseci mogu koristiti sadržaje i usluge za samo jedan dinar mjesečno. Najavljeno je i da će izbor televizijskih kanala uskoro biti još više proširen. 

Komentirajte prvi

New Report

Close