Srbijanski ministar oduzeo studentici bocu s hrvatskom vodom i bacio je u koš

Autor: Poslovni.hr , 15. siječanj 2013. u 08:44
Ilustracija / thinkstock

“Bacanjem te bočice studentima sam slikovito ilustrirao i na djelu pokazao kako se pomaže Srbiji”, kaže srbijanski ministar pravosuđa.

Ministar pravosuđa Srbije Nikola Selaković dok je još predavao na Pravnom fakultetu u Beogradu za vrijeme predavanja jednoj studentici oduzeo je bocu s vodom hrvatskog proizvođača i bacio je u koš. Objasnio je da to čini jer to nije srpska voda, prenosi Večernji list.

„Pratila sam predavanje Nikole Selakovića i odjednom je zašutio, prekinuo predavanje i krenuo prema meni. Uzeo je moju bočicu vode i bacio je u koš za otpatke“, ispričala je studentica. Selaković je rekao kako to čini jer voda nije srpska. „Na tom predavanju govorio sam kako svaki građanin Srbije može pomoći svojoj državi tako što će kupovati domaće proizvode. Bacanjem te bočice studentima sam slikovito ilustrirao i na djelu pokazao kako se pomaže Srbiji", kaže srbijanski ministar pravosuđa.
 

Komentari (2)
Pogledajte sve

poslije se vratio i uzeo bočicu, o tome se radi, nema vode do hrvatske

Očekujem da i sve strane automobile odveze u deponij. Samo Fiat se može voziti.
——–
Ma inicijativa je ok, ali je primjer provedbe lud. Npr. moja familija prakticira kupovati većinom HR proizvode. Ali što, ako je vlasnik iz Srbije? Što će biti sa sladoledom u Srbiji, kada ga je preuzeo LEDO? Sve u smeće?

New Report

Close