Sky Cola s likovima iz Justice League

Autor: Poslovni dnevnik , 12. lipanj 2018. u 21:59
Superjunaci na limitiranoj ediciju Sky Cole

Sarajevski kiseljak i Warner Bros.

Kompanija Sarajevski kiseljak, dio Agrokora, potpisala je ugovor o suradnji s poznatom produkcijskom kućom Warner Bros. Consumer Products Division.

Početak suradnje znači nova ugodna iznenađenja za sve ljubitelje brendova koji dolaze iz Sarajevskog kiseljaka i filmskih hitova Warner Brosa, navodi novinska agencija Fena.

Ovo je značajan korak za jednu BiH kompaniju koja je od navedenog  studija prepoznata kao regionalni partner.

"Izuzetno smo ponosni što smo s Warner Bros. Consumer Products, jednim od najstarijih i najvećih hollywoodskih studija, potpisali ugovor i ostvarili suradnju.Drago nam je što je jedna svjetski renomirana kuća prepoznala kvalitetu našeg proizvoda i odlučila se za regionalnu suradnju sa Sky Colom, našim poznatim i etabliranim BiH brendom. Sigurni smo da će ova suradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju i nastupu na tržištima regije", rekao je direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka Davor Čičić.

U sljedećem razdoblju će, kao rezultat udruživanja snaga ove dvije kompanije, kupci uživati u novoj limitiranoj ediciji Sky Cole, čiju će etiketu krasiti popularni superjunaci Justice League. 

Komentirajte prvi

New Report

Close