Pokolj na plaži nakon svađe oko ležaljki: Ubijeno četvero ljudi

Autor: Poslovni.hr , 27. lipanj 2021. u 11:46
FOTO: Pixabay

Ferracaku, vlasnik restorana Fantazia u nedjelju poslijepodne se fizički sukobio s Gocajevima, vlasnicima hotela u Velipoji. Razlog su bile ležaljke na plaži u blizini restorana.

Četvero ljudi je ubijeno, a dvoje je ranjeno noćas nešto iza ponoći u pucnjavi na plaži u gradu Velipoja na sjeveru Albanije. Prema prvim informacijama, do obračuna je došlo nakon kratke svađe oko ležaljki.

Kjtim Ferracaku, vlasnik restorana Fantazia poslijepodne se fizički sukobio s Gocajevima, vlasnicima hotela u Velipoji, a razlog su bile ležaljke na plaži u blizini restorana. Sukob je eskalirao iza ponoći kada su počeli pucati oružjem.

Kako pišu albanski mediji, u pucnjavi su ubijeni Kujtim Ferracaku, Xhovani Gocaj, Edmond Gocaj i Myzerim Zeneli. Ozlijeđeni su Kujtimov brat Hasan Ferracaku i maloljetni Elmedin Tyli, koji su teško ozlijeđeni i prebačeni na liječenje u bolnicu u Tirani. Zaposlenik koji je iznajmljivao ležaljke Myzerim Zeneli također je ozlijeđen. Žrtve su stare između 17 i 59 godina.

Albanska policija, prenose 24sata, pretražuje područje i traži ljude za koje se vjeruje da su bili uključeni u sukob. Oružje još uvijek nije pronađeno. Pregledavaju se i kamere na obližnjem hotelu.

Komentirajte prvi

New Report

Close