Ovi radnici plaću nisu dobili već osam godina

Autor: Poslovni.hr , 07. studeni 2012. u 09:30
Ilustracija (Sxc)

Skijalište u Crnoj Gori održava desetak radnika koji za svoj posao već osam godina nisu primili plaću niti im je uplaćivan radni staž.

Radnici skijališta Savin kuk kraj Žabljaka u Crnoj Gori već osam godina nisu primili plaću za svoj rad, tijekom tog  razdoblja nije im uplaćivan niti radni staž, prenosi Danas.hr.

Skijalište Savin kuk kraj Žabljaka u Crnoj Gori održava desetak radnika koji za svoj posao već osam godina nisu primili plaću niti im je uplaćivan radni staž.  Resorno ministarstvo im je dosada više puta obećavalo da će se riješiti njihov problem, a radnici su najavili kako će ove godine blokirati rad skijališta sve dok se njihov status ne riješi.

Lokalni mediji pišu kako je sud u slučaju spomenutog skijališta presudio da je vlasnik tvrtke Grbović koja je upravljala skijalištem, Radovan Grbović, nezakonito upravljao imovinom te je skijalište dano u zakup tvrtki MB turist. Ipak,  radnici i dalje još uvijek nisu dobili svoje plaće, a mediji iz Crne Gore ne spominju kako su se radnici snalazili sve ove godine. 

Komentirajte prvi

New Report

Close