Ne ide najbolje ni trgovačkom lancu kojeg vole Hrvati. Ukidaju neke robne marke, stotine ostaju bez posla

Autor: Poslovni.hr , 11. prosinac 2023. u 07:58
FOTO: MAJA HITIJ/dpa/DPA/PIXSELL

Grupacija Deichmann gasi marke obuće Onygo i MyShoes. Onygo je robna marka za mlade. Planirano je zatvaranje trgovina koje prodaju ove dvije marke. Odluka utječe na stotine radnih mjesta.

Poslovanje robne marke Onygo s 28 poslovnica diljem zemlje bit će prekinuto najkasnije do 31. kolovoza 2024. To je potvrdio glasnogovornik tvrtke kada je MOPO zatražio relevantna medijska izvješća.

Pogođeno je 280 radnih mjesta.

– Deichmann nastoji ponuditi pošteno, društveno prihvatljivo rješenje za sve zaposlenike, rekao je glasnogovornik, prenosi Fenix magazin.

Međutim, u interesu cijele radne snage, obveza je tvrtke prekinuti poslovne modele koji donose gubitke u slučaju sumnje.

Deichmann grupa: MyShoes također odlazi s tržišta

Onygo je podružnica Deichmann grupe. Onygo je svoju obuću i modni asortiman prvenstveno usmjerio na mlađe skupine kupaca.

Deichmann se odvaja od još jedne podružnice: MyShoes ima 61 podružnicu diljem Njemačke i 29 u Austriji.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Baš sam dao popravit jaknu iz cunda 10 godina staru … Nije puno nošena , ali je super trendy i kvalitetna.. 30 eura .  (Jakna ne popravak)..

Popravio sam još jwdnu jaknu po 30 eura jer tako dobru više ne mogu naći.. ima slična u newyorkeru po 50 eura ali mi se ne sviđa boja.

Tom tailor je fino kvalitetan ali je dizajn za Arktik, a cijena takva da sam odustao od roštanja dućana.. vratit ću se i tamo.

U jordie sam samo pljunuo..

 

..znam da imam negdje zalihu Tchibo gaca neotpakiranih ali to moram naći.  imam 5 pari renomiranih tenisica po 250-300 kuna, bacio sam par kad sam stao u govno) i 2 para cipela ( ne nosim)

Sad krećem i na eksperimentalnu prehranu kruha i mlijeka.. jaja i riže, te ribe subotom ( skuša s placa).. znači 100-150 eura mjesečno jer sam izbacio povrce osim kupusa i krumpira i brokokole jednom tjedno protiv raka.. maslinovo ulje sam zamijenio suncokretovim..

Jedan obrok dnevno sljedeća 2 mjeseca..

Tko može preživit za manje od 800 eura mjesečno svaka mu cast..

 

 

 

 

 

Ko ide u Deichmann neka se cijepi protiv hpva ( za stopala)

Deichmann je isto samo za hebbanje kupaca..

Jedino mi Tchibo fali, ne znam gdje gaće da kupim

New Report

Close