Namještaj iz Simpa u podgoričkom Hiltonu

Autor: Poslovni dnevnik , 28. travanj 2015. u 21:59
Država je sada većinski vlasnik Simpa iz Vranja

Opremanja hotela vrijedno je oko 4,5 mil. eura, a posao treba biti završen do kraja godine.

Kompanija Simpo iz Vranja u Srbiji opremit će namještajem hotel Hilton u Podgorici u Crnoj Gori. Projekt je vrijedan oko 4,5 milijuna eura i bit će realiziran u tri faze.

Dragan Stevanović, državni tajnik u srpskom Ministarstvu gospodarstva, koji je bio nazočan potpisivanju sporazuma u Podgorici, rekao je da odmah počinje provođenje prvog dijela ugovora, čija je vrijednost oko dva milijuna eura. "U prvoj i drugoj fazi je opremanje soba i apartmana, dok treća faza podrazumijeva isporuku nameštaja za konferencijske sale, predvorje, hodnike i ostale prostorije", objasnio je Stevanović. Cijeli posao trebao bi biti završen do kraja godine.

Stevanović ističe da je taj projekat značajan za Simpo, kao i za srpsku državu, koja je postala većinski vlasnik tvornice, jer će pozitivno utjecati na poslovanje kompanije. "Ovaj posao neće riješiti sve probleme Simpa, ali će priljev sredstava olakšati oporavak poduzeća i pripremu za privatizaciju. Sama referenca, da je ova kompanija dovoljno dobra da oprema Hilton, prilično će značiti Simpu prilikom konkuriranja za neke druge poslove", rekao je državni tajnik. Nameštaj iz Simpa, uz podgorički Hilton, kupit će i vlasnik jednog manjeg hotela u Budvi.

Komentirajte prvi

New Report

Close