Na Igmanu grade centar za paintball i adrenalin park

Autor: Poslovni dnevnik , 04. veljača 2018. u 21:59
Radovi na izgradnji parka počinju sredinom veljače, a završetak se očekuje krajem travnja ove godine

Tvrtka Alibeg uložit će dva milijuna kuna

BiH Olimpijska planina Igman uskoro će postati bogatija novim sadržajima koji će privući posjetitelje. 

Riječ je o projektu izgradnje sportskog centra u kojem će se nalaziti Autentic park za airsoft i paintball pod nazivom War Zone, čija je vrijednost procijenjena na gotovo 500.000 KM (oko dva milijuna kuna). Idejni tvorac centra je kompanija Alibeg, a investiciju je, između ostalih, podržalo Federalno ministarstvo okoliša i turizma, veliki broj privatnih kompanija, te medijski partneri.

 

150 tisuća

četvornih metara zauzimat će novi zabavni park

Cilj izgradnje centra je obogaćenje sadržaja planine Igaman kao turističke destinacije, te podizanje turističke ponude Kantona Sarajevo na višu razinu. Radovi na izgradnji parka počinju sredinom veljače.To će biti najveći i najbolje uređeni regionalni Autentic centar za paintball i airsoft koji će se prostirati na površini od oko 150.000 četvornih metara, i bit će udaljen samo 200 metara od skakaonica na Igmanu. 

Posjetitelji War Zone parka bit će u prilici da, uz simulacije borbi i video igre, koriste posebne replike oružja i drugu atraktivnu opremu. Uz War Zone park, centar će biti obogaćen i sadržajima kao što je profesionalna virtualna streljana, teren za živi stolni nogomet, adrenalin park za djecu, pikado i teren za košarku. Također, posjetiteljima će se ponuditi jahanje konja, vožnja fijakerom, vožnja ski liftom, posjet povijesnom muzeju, te šetnje uređenim stazama Igmana. Planirani završetak radova je krajem travnja 2018. godine. 

Komentirajte prvi

New Report

Close