McCartneya zamalo pregazio auto na zebri Abbey Road

Autor: Poslovni.hr/Hina , 09. siječanj 2023. u 12:18
Foto: Reuters

Dolazak u Abbey Road za Mary je uvijek emotivan.

Sir Paul McCartney gotovo je bio pregažen na slavnom pješačkom prijelazu u blizini studija Abbey Road dok je njegova kći Mary snimala novi dokumentarni film kojim slavi 90 godina slavne zgade u Londonu, piše Daily Mail.

Pri u snimanju prvog dugometražnog dokumentarca Mary McCartney, pod naslovom “If These Walls Could Sing” (Kad bi ovi zidovi znali pjevati) za kanal Disney+, 80-godišnji Beatle pokušavao je oživjeti atmosferu četvorke koja prelazi zebru 1969., a ta fotografija krasi i naslovnicu jednog od njihovih albuma.

Fotografkinja i redateljica Mary McCartney rekla je za S Magazine “Malo je nedostajalo da ga auto pregazi na zebri, bilo je to smiješno”.

“Kad smo izašli (iz studija) rekla sam ‘Sad ću se snimati na zebri’ i on je krenuo prelaziti kada je naišao auto koji nije htio stati”, ispričala je.

Pedesettrogodišnja Mary McCartney otkrila je da pomalo nervozno čeka što prije pokazati ocu završeni film o studijima u kojima su Beatlesi snimali većinu svoju hitova pa su čak i 11. album nazvali po toj ulici.

Dolazak u Abbey Road za Mary je uvijek emotivan, jer se “sjeća” i majke Linde McCartney, koja je bila kulinarski ekspert, a umrla je 1998.

“Mnogi ljudi koji još ondje rade surađivali su s mojim roditelejima i znaju mi reći “Sjećamo se tvoje mame i kako je bila kooperativna i sjajna”.

U Maryinom dokumentarnom filmu pojavljuju se uz Sir Paula i drugi Beatle Sir Ringo Star, te glazbenici Sir Elton John, kao i Roger Waters i Liam Gallagher iz Pink Floyda.

Abbey Road Studios u Londonu djeuju otkako je Sir Edward Elgar ondje ravnao izvedbom 1931. godine, a u njemu su snimale i zvijezde kasnijih generacija kao što su Radiohead, Amy Winehouse i Adele.

Komentirajte prvi

New Report

Close