Euro-Asfalt potpisao treći ugovor u CG, gradi obilaznicu Rožaje vrijednu 160 milijuna kuna

Autor: Poslovni dnevnik , 28. listopad 2017. u 10:17
Radovi u Crnoj Gori trebaju biti završeni za 24 mjeseca/Marijan SuŠenj/PIXSELL

BiH kompanija izgradit će cestu dugu 2,6 kilometara, dva mosta i dva tunela.

Ugovor vrijedan 40 milijuna KM (oko 160 mil. kuna) potpisan je u glavnom gradu Crne Gore Podgorici između Direkcije za promet Crne Gore i bosanskohercegovačke kompanije Euro-Asfalt, a riječ je o izgradnji druge faze obilaznice Rožaje, javlja agencija Fena.

Projekt obuhvaća sve građevinske radove na izgradnji prometnice duge 2,6 kilometara, a bit će građena i dva tunela duga 1193 i 693 metra, kao i dva mosta dužine 18 i 155 metara. Hamed Ramić, direktor Euro-Asfalta, zahvalio je na povjerenju koje je ukazano konzorciju kojeg vodi i izrazio nadu da će suradnja između crnogorskih institucija i BiH kompanija biti nastavljena. Savo Parača, direktor Direkcije za promet Crne Gore, izrazio je zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Euro-Asfaltom.

  "Rok za završetak posla koji smo potpisali danas je 24 mjeseca od dana uvođenja u posao i čim prođe faza pripremnih radova krećemo u realizaciju", rekao je Parača. Ovo je treći ugovor koji je Euro-Asfalt potpisao u Crnoj Gori za deset mjeseci, čime ukupna vrijednost ugovorenih radova te kompanije, koja radi i u Sloveniji, u Crnoj Gori iznosi 130 milijuna KM, priopćeno je iz Euro-Asfalta.          

Komentirajte prvi

New Report

Close