Delta gradi novo sjedište za 40 mil. €

Autor: Poslovni dnevnik , 19. studeni 2019. u 21:59
Završetak se planira u proljeće 2021.

Poslovna zgrada u N. Beogradu.

Delta Holding 2. prosinca počinje izgradnju nove poslovne zgrade nazvane Delta House, budućeg sjedišta kompanije Miroslava Miškovića. Investicija vrijedna 40 mil. eura na površini od gotovo 23.000 kvadrata nalazit će se u bloku 19 u Novom Beogradu, između hotela Crowne Plaza i Geneks apartmana.

Projekt će zaposliti 700 osoba, a po osnovu različitih pristojbi i dozvola u proračun grada bit će uplaćeno oko dva milijuna eura.

Prvih pet katova namijenjeno je iznajmljivanju, a poslednja tri koristit će kompanije u sklopu Delta Holding grupe. Zgrada će u prizemlju imati restoran, teretanu, prostor za odmor i opuštanje zaposlenih, kao i 188 mjesta za parkiranje.

Završetak gradnje i otvaranje zgrade planirani su za proljeće 2021. godine.  "Nakon što smo ove godine otvorili dva trgovačka centra, u Banja Luci i Varni, nastavljamo ulagati u nekretnina.

Novo sjedište naše kompanije bit će projekt A klase i poslovni prostor visoke kategorije koji se maksimalno prilagođava zakupcima. Osim nove poslovne zgrade, u planu nam je i izgradnja još tri projekta u Srbiji – Delta Planet Autokomanda, Delta Planet Niš i Delta Centar", izjavila je Zorana Burlić, glavna direktorica Delta Real Estatea.

Komentirajte prvi

New Report

Close