Beograd opet ima najbolji noćni provod

Autor: Poslovni dnevnik , 20. kolovoz 2019. u 21:59
Cijene po beogradskim barovima, klubovima, splavima i kavanama vrlo su pristupačne

Za Lonely Planet glavni grad Srbije ponovno na svjetskom vrhu i zbog raznolike glazbe.

Beograd je prema izboru poznate turističke kompanije Lonely Planeta ponovno proglašen za grad s najboljim i najpristupačnijim noćnim provodom na svijetu.

"Glavni grad Srbije nudi bučan i raznolik noćni život svakoga dana u tjednu, a posebno vikendom, gdje zabave traju do ranih jutarnjih sati. Širok je spektar različitih glazbenih žanrova, te svatko može pronaći mjesto koje mu najbolje odgovara.

U beogradskim klubovima može se čuti različite spojeve techno, elektronske, pop, jazz, turbo-folk, ali i narodne muzike po modernim kavanama", stoji u objašnjenju. Stranci vole beogradske splavi i cijelog ljeta uživaju u provodu.

 

36 gradova

obuhvaćeno je ocjenjivanjem prema broju kafića i klubova, cijeni smještaja, hrane i taksija

Kako piše Lonely Planet, cijene po barovima, klubovima, splavima i kavanama vrlo su pristupačne, kao i cijene smještaja, u usporedbi s glavnim gradovima drugih država. Još 2009. Beograd se našao na vrhu ljestvice kada je riječ o noćnom životu i deset godina kasnije i dalje je prvi na svijetu.

Studija je analizirala 36 gradova u osam kategorija, uključujući i broj kafića i klubova, te stopu kriminala, kao i prosječnu cijenu za smještaj, obrok brze hrane i taksi, a Beograd je proglašem najboljim party gradom. Ali London je ispred Beograda po broju barova i klubova. Iza Beograda su Playa del Carmen i Singapur. 

Komentirajte prvi

New Report

Close