Austrijski stanovi za 4000 eura po kvadratu

Autor: Poslovni dnevnik , 03. veljača 2020. u 07:11
Projekt predviđa dvije zgrade sa 16 katova i posebne kuće

Najmanji stan, veličine do 50 četvornih metara s jednom spavaćom sobom, prodavat će se za 207.000 eura.

Nasuprot ljubljanskom parku Tivoli, u ožujku će započeti gradnja i prodaja više od 70 luksuznih stanova.

Prema tvrdnjama austrijskih investitora, prosječna cijena četvornog metra procjenjuje se na oko četiri tisuće eura. Najjeftiniji stanovi prodavat će se za više od 200.000 eura, piše portal Siol.net.

Visokokvalitetni materijali
Austrijski investitori iznijeli su planove i najavili početak gradnje kompleksa Bellevue Living. Stambeno-poslovni kompleks uz Celovšku cestu sastojat će se od dvije zgrade od šesnaest katova s više od 70 stanova različitih veličina, od samačkih do penthausa. Iznad poslovnog prostora smjestit će se još deset dupleks kuća s posebnim ulazom. Ostatak krova poslovnog dijela bit će zeleni vrt s dječjim igralištem.

Parkirališe će biti osigurano u dvije podzemne etaže sa 275 parkirnih mjesta. Osim apartmana, investitori će imati i trgovačku galeriju s natkrivenom ulicom i središnjim natkrivenim atrijem u kojima će se nalaziti trgovine i poslovnice. Austrijsku investicijsku grupu, koja većinom gradi u Njemačkoj i Austriji, čine tri tvrtke s trećinskim udjelom: Logicx Innovation, P3 Projekt Entwicklung in Q.B.E.L.L Beteiligung. 

 

386 tisuća

eura stajat će četverosobni stan u Bellevue Livingu

Georg Doppler-Popovic, predstavnik investitora, osnivač i prvi čovjek Logicxa, istaknuo je da drže do kvalitete, a to je obećano i za projekt u Ljubljani, gdje će se ugrađivati visokokvalitetni materijali. Jedna od njihovih posebnosti su individualno dizajnirani stanovi, zbog čega ponuđeni prostor ne predstavlja ograničenje, već budućim vlasnicima omogućuje uređenje najvećeg životnog okruženja po njihovoj želji. Ciljaju prije svega na obitelji. 

Svaki je apartman dizajniran individualno, također po individualnoj cijeni. Najmanja stambena jedinica do 50 četvornih metara s jednom spavaćom sobom prodavat će se za 207.000 eura. Cijene dvoiposobnih ili trosobnih stanova počinju od 244.000 eura, dok će četvorosoban stan stajati najmanje 386.000 eura.

Useljavanje krajem 2021. 
Posebnost projekta bit će i deset kuća na terasi na krovu galerije i stanovi u penthouseu na vrhu dva središnja tornja. Na web stranici projekta navodi se da će se kuće na terasi prodavati po cijeni od 687.000 eura, a cijena penthousea formirat će se prema dogovoru s kupcem.

Krajem prošlog tjedna uspješno su službeno počeli prihvaćati rezervacije za kupnju stanova, a prodaja i izgradnja započet će u ožujku ove godine. Očekuje se da će gradnja biti gotova u rujnu 2021., a nakon dobivanja svih dozvola prvi vlasnici moći će se useliti krajem sljedeće godine. 

Komentirajte prvi

New Report

Close