Amerikanka ručala na plaži u Grčkoj, šokirala se kad je vidjela račun, evo što kažu iz restorana

Autor: Poslovni.hr , 25. svibanj 2022. u 15:27
Foto: Unsplash

Stranica tog restorana na Tripadvisoru preplavljena je recenzijama gostiju koji tvrde da su bili namamljeni istom strategijom.

​Amerikanka i njezina kći tvrde su da su ih prevarili u restoranu DK Oyster na Mikonosu, gdje su im naplatili skoro 600 eura za dvije noge kraljevskog raka i dva koktela.

Brenda Moulton i njezina 19-godišnja kći Kaylea ​željele su provesti idiličan dan na rajskoj plaži Platis Gialos, ali su umjesto toga doživjele neugodnost. Osoblje restorana reklo im je da se neće vratiti u SAD ako odbiju platiti astronomski račun, tvrdi Moulton.

Amerikanke tvrde da hrana i piće koje su naručile nikako ne mogu opravdati cijenu, ali priznaju da su sjedile na ležaljkama u restoranu dva sata, piše Daily Mail.

“Dva mojita i dva kraka ne mogu koštati 600 eura. Neću vam platiti”, rekla sam im.  Konobar mi je tada doslovno rekao: “Pozvat ću policiju. Zadržat će te ovdje i nećeš se vratiti kući. Lako možemo pronaći gdje živite”, ispričala je Moulton.

Po izlasku iz restorana, Moulton tvrdi da je počela upozoravati prolaznike da ne ulaze u restoran, ali tu se opet suočila s osobljem. Vlasnik je izašao i vikao na nju.

Tada joj je navodno prišla nepoznata žena kako bi je upozorila da je i dan ranije u restoranu vidjela sličnu scenu te da je bila umiješana policija.

Stranica tog restorana na Tripadvisoru preplavljena je recenzijama gostiju koji tvrde da su bili namamljeni istom strategijom – uporni konobari su im nudili ‘besplatne ležaljke’, imaju nejasne opise cijena na meniju, i na kraju s ih dočekivali astronomski računi.

“Ne postoji slobodna zemlja u zapadnom svijetu koja bi nas primorala da svakom kupcu objasnimo zašto naplaćujemo na način na koji to radimo. Međutim, često smo pokušavali objasniti velike troškove poslovanja poput našeg. Biste li pitali Bugatti zašto naplaćuju onoliko koliko naplaćuju? Biste li zamolili sve luksuzne brendove da opravdaju svoje cijene? Možete se odlučiti za jeftinije proizvode i usluge. Nema monopola”, odgovorili su iz restorana.

Komentirajte prvi

New Report

Close