Zrakoplovne kompanije odlučile se na nesvakidašnji potez koji će putnici cijeniti

Autor: Darko Bičak , 09. ožujak 2020. u 11:32
Press

Za sve letove kojima ove kompanije upravljaju, korisnici mogu ponovno rezervirati ili zatražiti vaučer.

Zbog koronavirusa Air France i KLM dopuštaju besplatnu promjenu već rezerviranih karata.
Situacija oko koronavirusa sve više pogađa globalne gospodarske tokove, a jedan od ugroženijih je avio prijevoz. U proteklih nekoliko dana je objavljen bankrot niz manjih prijevoznika, a veći zbrajaju gubitke i prave strategije za krizu. Štoviše, hrvatska Vlada je objavila da odustaje za sad od potrage za strateškim partnerom Croatia Airlinesa jer je situacija u globalnom zrakoplovstvu loša.
Najnovija primjer upravljanja krizom u zrakoplovstvu je odluka Air Francea i KLM-a da daju veću fleksibilnost svojim putnicima koji su već kupili karte ili to tek namjeravaju, a zbog prijetnje koronavirusa ne žele sada letjeti ili se boje da to neće moći u narednom razdoblju.
S obzirom na neizvjesnost putovanja uzrokovanu korona virusom, zrakoplovne kompanije Air France i KLM nude svim svojim putnicima mogućnost besplatne promjene rezervacije karata. Ova mogućnost se odnosi na zrakoplovne karte izdane za putovanja od 3.3.2020. do 31.5.2020.  Ponovna rezervacija i izdavanje karata moraju se obaviti prije 31.5.2020.
Za sve letove kojima upravlja Air France i KLM korisnici mogu ponovno rezervirati ili zatražiti vaučer.
Ova dobrovoljna politika ponovnog rezerviranja besplatna je i ne zamjenjuje posebne politike koje se primjenjuju za putovanja prema i iz  Kine, Koreje, Singapura i Italije.

Komentirajte prvi

New Report

Close