Za ‘zelene’ projekte dm dijeli najmanje 500.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 11. travanj 2022. u 21:59
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Mogu se prijaviti nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne pravne osobe i hrvatski proizvođači u kategorijama zaštite okoliša i održivosti, edukacije te poticaja održivom poduzetništvu i proizvodnji.

Zajedno za zelene ideje novi je natječaj dm-a na koji se do 8. svibnja putem web stranice jednizadrugezajedno.hr mogu prijaviti projekti koji doprinose održivosti, s naglaskom na zaštitu okoliša i očuvanje prirode.

Mogu se prijaviti nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne pravne osobe i hrvatski proizvođači u kategorijama zaštite okoliša i održivosti, edukacije te poticaja održivom poduzetništvu i proizvodnji. Hrvatski proizvođači tako mogu prijaviti proizvode koji doprinose održivosti i očuvanju prirode te tako dobiti priliku da se njihovi proizvodi nađu na policama dm-ovih prodavaonica i u dm online shopu. Neprofitne pravne osobe mogu prijaviti svoja poslovna rješenja i inovacije usmjerene na uštedu resursa, smanjenje količine otpada u okolišu i njegova vraćanja u proizvodni proces. Odabranim projektima dm će pružiti podršku u ukupnoj vrijednosti od najmanje 500.000 kuna.

“U dm-u vjerujemo da svatko od nas može dati svoj doprinos stvaranju bolje, održivije budućnosti. Svakodnevno potičemo druge da razmišljaju i djeluju zeleno. Natječajem pružamo priliku onima koji žele stvoriti budućnost utemeljenu na održivosti, a uz podršku dm-a, svoje ideje mogu i ostvariti”, rekla je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Komentirajte prvi

New Report

Close