Revolut u ponudu dodao 70 europskih tvrtki

Autor: Poslovni.hr , 25. listopad 2023. u 21:00

Ponavljajuće kupnje mogu pomoći ulagačima da smanje utjecaj kratkoročne volatilnosti cijena i omogućiti im da se obvežu na redovito ulaganje.

Revolut, financijska superaplikacija s više od 35 milijuna korisnika širom svijeta, uz više od 2200 kompanija kojima se trguje u SAD-u i više od 150 fondova na burzi, u ponudu za ulaganja u Hrvatskoj dodala je i dionice više od 70 europskih tvrtki. U objavi ističi kako korisnici mogu provjeriti uspješnost ulaganja u stvarnom vremenu s popisima za praćenje uživo, grafikonima trgovanja i tržišnim vijestima te ističu i da korisnici Revoluta sada mogu postaviti ponavljajuće kupnje. To im omogućuje kupnju dionica/ETF-ova u unaprijed određeno vrijeme i postavljanje učestalosti – dnevno, tjedno ili mjesečno. Ponavljajuće kupnje mogu pomoći ulagačima da smanje utjecaj kratkoročne volatilnosti cijena i omogućiti im da se obvežu na redovito ulaganje.

“Želimo prostor ulaganja učiniti dostupnim svima i iz tog smo razloga odlučili uvrstiti neke od najvećih europskih kompanija na našu platformu za trgovanje. Našim korisnicima želimo omogućiti jednostavan pristup tvrtkama koje vole, od Adidasa do Zalanda”, istaknuo je direktor odjela Imovine i trgovanja Rolandas Juteika (EGP) najaviši i skoro predstavljanje cijelog raspona proizvoda za ulaganje ključujući usluge Robo savjetnika, uzajamne fondove, obveznice i sofisticiraniju platformu za trgovanje za iskusne trgovce.

Komentirajte prvi

New Report

Close