Poznata aviokompanija će cijepljenim putnicima nuditi nagradne bodove i ‘mega nagrade’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 31. svibanj 2021. u 13:12
FOTO: Pixabay

Putnicima planiraju ponuditi posebne bonove za letove i bonus bodove za sve one koji često lete.

Australska zrakoplovna kompanija Qantas planira nagrađivati sve putnike koji su se cijepili objema dozama cjepiva protiv covida-19 raznim popustima, nagradama i ostalim poticajima.

Među ostalim, putnicima planiraju ponuditi posebne bonove za letove i bonus bodove za sve one koji često lete, rekao je u ponedjeljak australskoj tv-postaji 9News direktor zrakoplovne tvrtke Alan Joyce, dodajući da su u planu i posebne nagrade.

“Putnicima kanimo ponuditi vouchere za letove koji će vrijediti 1000 bodova, a ponudit ćemo im i 10 mega nagrada, po jednu za svaku državu i teritorij. Odnosit će se na četveročlane obitelji koje će moći neograničeno putovati Qantasom i Jetstarom tijekom idućih godinu dana”, rekao je Joyce.

Rekao je da Quantas na taj način želi potaknuti što više Australaca da se cijepe te je pozvao ostale tvrtke da slijede Qantasov primjer.

Dosad je objema dozama cjepiva cijepljeno samo oko 2 posto od 25 milijuna Australaca.

Istaknuo je kako se nada da će se neki redoviti međunarodni letovi prema Australiji i iz nje uspostaviti do kraja godine.

Joyce, po struci fizičar i matematičar, smatra da će virus nastaviti cirkulirati i nakon što države jednog dana ponovno otvore svoje granice.

Međunarodne granice Australije zbog pandemije su zatvorene od ožujka 2020., uz iznimke koje se odnose australske državljane i rezidente.

Dosad se redoviti zračni promet obavljao samo s Novim Zelandom. Obje se zemlje vrlo uspješno nose s pandemijom koronavirusa.

Komentirajte prvi

New Report

Close