KFC najavio veliku promjenu u pripremi jednog od svojih najpopularnijih jela

Autor: Poslovni.hr , 23. srpanj 2020. u 09:55
Foto: Axel Heimken/dpa /DPA/PIXSELL

Hrana napravljena na ovaj način smatra se jeftinijom i pogodnom za okoliš, ali i kao rješenje za smanjenje gladi u svijetu.

Nedavno je jedna tvrtka objavila kako počinju s proizvodnjom prvog veganskog odreska iz 3D printera, a njihovim stopama krenuo je i poznati lanac restorana brze hrane – KFC. Ovog tjedna najavili su veliku promjenu – njihovi poznati pileći medaljoni uskoro će se početi raditi u 3D printeru! Hrana napravljena na ovaj način smatra se jeftinijom i pogodnom za okoliš, ali i kao rješenje za smanjenje gladi u svijetu. Također, odlična je opcija za ljude koji vole okus mesa, ali žele postati vegani kako bi sačuvali životinje i prirodu.

KFC je otkrio da će veganski medaljoni biti isti okusom i izgledom kao i mesni. Sadržavat će 11 biljaka i začina kako bi se postigla aroma mesa. Ponosno su rekli kako ova metoda ne nanosi nikakvu bol niti štetu životinjama. Ove jeseni testirat će svoju novu ponudu u Moskvi, a ako sve prođe kako treba, od iduće godine mogli bi očekivati 3D print medaljone i drugdje u svijetu, piše Metro, a prenosi Večernji list.

Komentirajte prvi

New Report

Close