JYSK Hrvatska ostvario najbolju godinu do sada

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. svibanj 2019. u 15:04
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Prošle financijske godine otvorili su 82 nove trgovine, a početkom travnja svoju prvu trgovinu u Irskoj gdje je u planu otvaranje još 15 trgovina.

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK prošle je godine u Hrvatskoj ostvario promet veći od 490 milijuna kuna, što je za 18,1 posto više u odnosu na godinu ranije, obavili su u srijedu iz JYSK-a.

Country menadžerica JYSK-a za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju Vesna Kukić Lončarić istaknula je da je 2018. najbolja godina do sada za JYSK Hrvatsku. Snažan rast koji bilježe već četvrtu godinu za redom rezultat je ulaganja u edukaciju djelatnika, izjavila je.

JYSK je u srijedu u zagrebačkom Arena Parku otvorio vrata svoje nove trgovine, u potpunosti opremljene novim konceptom uređenja trgovina. Riječ je o najnovijem konceptu 3.0 kojeg odlikuje potpuno drugačiji, skandinavski stil uz koji će kupci imati inspirativniji doživljaj kupovine, ističu iz te tvrtke.

Osim boljeg načina izlaganja proizvoda, naglasak je i na boljem osvjetljenju, ljepšim nosivim elementima, drvenim podovima i većoj preglednosti trgovine, izjavio je član Uprave – Retail, JYSK Nordic Mikael Nielsen.

U priopćenju se navodi i kako se promet JYSK-a Nordic povećao za 10 posto te je u 2018. godini iznosio 16,1 milijardu kuna, dok je broj kupaca porastao za 6,7 milijuna. Ti rezultati, kako ističu, omogućili su JYSK-u da dalje širi svoje poslovanje i na druga, europska i svjetska tržišta od kojih je prvo u planu tržište Rusije.

Prošle financijske godine otvorili su 82 nove trgovine, a početkom travnja svoju prvu trgovinu u Irskoj gdje je u planu otvaranje još 15 trgovina.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Neka gospoda ne placaju oglase kako bi se promovirali kao pozeljni poslodavci. Place su ispod svake razine. Prodavači istovaraju šlepere robe, nose teške ormare i artikle. Plaća neto 3.800 ako i toliko. Mame ih bonusima al koje je teško ostvariti. Novozaposleni jedva da i dobiju bonus. Regres islaćuju 200 kn po mjesecu koliko si radio. Neka skandinavska pravila primjenjuju u Hrvatskoj, trebalo bi ih dobro pročešljati. Uglavnom manageri dobro profitiraju na račun običnih prodavača koji su zapravo fizikalci!

New Report

Close