Crowe – jedna od 100 najboljih globalnih kompanija za rad u 2020. godini

Autor: Objava za medije , 14. siječanj 2020. u 13:16
Foto: press

Zaposlenici smatraju da je Crowe mjesto s odličnom kulturom, uravnoteženim odnosom poslovnog i privatnog života te s politikom otvorenih vrata s višim menadžmentom.

Web stranica Glassdoor – gdje sadašnji i bivši zaposlenici imaju mogućnost anonimno ocijeniti kompanije, proglasila je Crowe kao jednu od samo 100 globalnih organizacija na svojoj listi najboljih kompanija za rad u 2020. godini.

Prilikom recenzije, zaposlenici ocjenjuju svoje ukupno zadovoljstvo kompanijom i ključne faktore poput prilika za napredovanje, naknada i beneficija, kulture i vrijednosti, višeg menadžmenta te ravnoteže između poslovnog i privatnog života. Na temelju ocjena isključivo sadašnjih i bivših zaposlenika, Crowe se svrstao među 100 najboljih mjesta za rad u kategoriji velikih poduzeća u 2020. godini.

Zaposlenici smatraju da je Crowe mjesto s odličnom kulturom, uravnoteženim odnosom poslovnog i privatnog života te s politikom otvorenih vrata s višim menadžmentom. „Ponosni smo što smo jedni od dobitnika Glassdoor Employees' Choice nagrade i što smo se istaknuli u očima naših zaposlenika.“ – rekao je David Mellor, CEO Crowe Global-a.

Komentirajte prvi

New Report

Close