Colliers u Hrvatsku dovodi DAMAC: Vodećeg investitora u luksuzne nekretnine sa Srednjeg Istoka

Autor: Poslovni.hr , 10. srpanj 2017. u 09:59
Foto: press

Predstavnici DAMAC-a predvođeni vlasnikom kompanije g. Hussainom Sajwanijem stigli su u posjet Hrvatskoj istražiti investicijski potencijal srednje i južne Dalmacije

U organizaciji zagrebačkog regionalnog ureda Colliers International, vodeće globalne konzultantske tvrtke za nekretnine, u Hrvatsku došli su predstavnici investicijske kompanije DAMAC International, vodećeg investitora u luksuzne nekretnine sa Srednjeg Istoka. Cilj dolaska je istražiti investicijski potencijal Hrvatske.

Predstavnici DAMAC-a, predvođeni g. Hussainom Sajwanijem, predsjednikom kompanije, dolaze se osobno uvjeriti u investicijski potencijal Hrvatske koji im je u lipnju prezentirao tim Colliers Internationala predvođen Vedranom Likan, direktoricom i partnericom grupacije za Hrvatsku, Sloveniju i BiH. Poseban je interes g. Sajwani iskazao za investicijski potencijal srednje i južne Dalmacije.

U sklopu posjeta Hrvatskoj, g. Sajwanija će danas primiti i Predsjednica Republike Hrvatske gđa. Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade Republike Hrvatske g. Andrej Plenković.

”U Colliers Internationalu uvjereni smo da Hrvatska ima značajan potencijal za razvoj luksuznih nekretninskih projekata i to potvrđuje interes kompanije poput DAMAC-a. Ponosni smo organizatori posjeta visoke delegacije na čelu s g. Sajwanijem koji je u svijetu poznat po realizaciji iznimno uspješnih projekata, a koji nakon realizacije destinaciju učine još atraktivnijom i poželjnijom. Nadamo se da ćemo nakon ovog posjeta nastaviti operativno razrađivati investicijske prilike s DAMAC-om jer bi ulazak takvog investitora u Hrvatsku dodatno povećao atraktivnost naše zemlje na globalnoj investicijskoj karti”, izjavila je Vedrana Likan, direktorica i partnerica u Colliers Internationalu za Hrvatsku, Sloveniju i BiH.

DAMAC je do sada razvio više od 18.500 smještajnih jedinica, a još ih je 44.000 u razvoju. Kompanija je aktivna na tržištima diljem Srednjeg Istoka, s najznačajnijim projektima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Saudijskoj Arabiji, Kataru, Jordanu, Libanonu, Velikoj Britaniji i Omanu. DAMAC istražuje investicijski i razvojni potencijal ključnih europskih lokacija i turističkih destinacija.

Komentirajte prvi

New Report

Close