Zaba krenula u utrku s Keks Payjem i Revolutom

Autor: Bernard Ivezić , 01. listopad 2019. u 08:09
Foto: Borna Filić / Pixsell

Najveća banka u Hrvatskoj pustila IziPay na m-Zabu koja ima više od 350.000 korisnika.

Vikend nakon što su se dva najuspješnije fintech igrača u Hrvatskoj dosad, Ersteov Keks Pay i Revolut, pohvalili svojim tržišnim uspjehom, najveća banka u Hrvatskoj – Zagrebačka banka, odlučila je svim korisnicima svoje mobilne aplikacije m-Zabe omogućiti besplatno slanje novca s računa na račun bez upisivanje IBAN-a.

Upravo takva funkcionalnost omogućila je Ersteovu Keks Payju da skupi 56.000, a Revolutu da dosegne 50.000 korisnika.

Zaba je dosad takvu mogućnost, zvanu IziPay, nudila isključivo preko nove aplikacije Telekom Bankarstvo, koju zajednički na tržištu nudi s Hrvatskim telekomom.

No, sad ju je ponudila i preko svoje postojeće mobilne aplikacije m-zabe, ujedno najpopularnije bankarske mobilne aplikacije u Hrvatskoj s više od 350.000 korisnika.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Odlično za popularizaciju P2P plaćanja da je IziPay koji je prvo bio dostupan u paketu i aplikaciji Telekom Bankarstva, sada i na mZabi.

U nastavku promocije Revoluta… Preko Revoluta možete ulagati u dionice na američkom tržištu. Svaki mjesec tri transakcije besplatne. Nakon toga 0.1% provizije.

Kako misle krenuti u utrku sa kvalitetnim igračima, a jedina su banka kod koje nemožeš pin na kartici promjeniti na željeni?
Komedija…

nemaju šanse pokraj Revoluta koji nudi bespla 50 kn za registriranje, 2 besplatne kartice u startu (1 virtualna i 1 plastična) i predobre tečajeve.

Link za besplatne kartice i 50 kn prilikom aktivacije: Revolut kartica + 50 kn bonusa

New Report

Close