WhatsApp uskoro šalje novi ultimatum korisnicima: Evo do kada imate rok za odlučiti

Autor: Poslovni.hr , 19. veljača 2021. u 08:51
Foto: Nick Ansell/Press Association/PIXSELL

Politika privatnosti ista je ona koju je tvrtka uvela u siječnju, što je na kraju nakon negativnih reakcija javnosti i odgođeno.

WhatsApp planira ponovno predstaviti ažuriranu politiku privatnosti koja je pokrenula masovnu reakciju protiv aplikacije za razmjenu poruka u vlasništvu Facebooka.

Tvrtka je priopćila da će korisnike obavijestiti o novoj politici privatnosti ‘u nadolazećim tjednima’ i pružiti više informacija o promjenama prije nego što od korisnika bude zatraženo da se slože s novim uvjetima.

‘Sljedećih tjedana prikazat ćemo poruku u WhatsAppu s više informacija koje ljudi mogu pročitati vlastitim tempom’, piše WhatsApp u blogu, prenosi tportal.

‘Uključili smo i više informacija kako bismo pokušali riješiti probleme o kojima slušamo. Na kraju ćemo početi podsjećati ljude da pregledaju i prihvate ova ažuriranja kako bi nastavili koristiti WhatsApp’, kazali su.

Politika privatnosti ista je ona koju je tvrtka uvela u siječnju, što je na kraju nakon negativnih reakcija javnosti i odgođeno. Glasnogovornik WhatsAppa potvrdio je da će korisnici na kraju morati pristati na nove uvjete do 15. svibnja, kada nova politika stupa na snagu, piše Engadget.

Komentirajte prvi

New Report

Close