Virovitičani uz globalnu platformu do novih IT prilika

Autor: Marta Duić , 10. siječanj 2021. u 22:00
Tvrtka Factory postala zlatni partner Pimcorea, koji upravlja podacima/Pixabay

Platforma je to koja klijentima omogućuje jednostavno upravljanje i kontrolu velikih količina podataka.

Početkom 2020. godine virovitička IT tvrtka Factory postala je prvi Pimcore Silver partner u Hrvatskoj, a u manje od godinu dana došli su do statusa Gold partnera.

Od prvog Pimcore projekta   prošlo je tri godine, a danas se gotovo cijela ponuda usluga u Factoryju temelji upravo na toj jednoj od vodećih svjetskih platformi za upravljanje podacima i iskustvom.

Inače, Pimcore platforma trenutačno pogoni više od 100.000 tvrtki među kojima su i svjetski poznate kompanije poput Audija, Burger Kinga, Intersporta pa pozicioniranje Factoryja kao jednog od 43 Pimcore Gold partnera otvara mnoga vrata.

Platforma je to koja klijentima omogućuje jednostavno upravljanje i kontrolu velikih količina podataka, a pokazala se i kao dobar izbor za brendove koji su prisutni na većem broju tržišta.

“Postizanje statusa Pimcore Gold partnera kruna je napornog rada i predanosti koju je Factory tim pokazao kroz tri godine. Sa svim iskustvom i stručnosti koju posjeduje Pimcore development tim Factoryja, bili smo u mogućnosti dostaviti vrijednost našim poslovnim partnerima optimizirajući njihove poslovne procese, dostavljanjem podataka putem API-ja, izgradnjom naprednih i integriranih headless eCommerce rješenja, razvijanjem Android i iOS mobilnih aplikacija i slično”, ističe Ivica Horvat, direktor Factoryja.

Komentirajte prvi

New Report

Close