VIDEO Čemu će zapravo služiti Facebookov novitet – Grap Search?

Autor: Poslovni.hr , 16. siječanj 2013. u 13:29
Epa

Kao što je sada već svima poznato, predstavnici popularne društvene mreže su umjesto mobitela ponudili Graph Search – potpuno novi pretraživač sadržaja.

Facebook je jučer predstavio svoj novitet na koji je čekao cijeli svijet. Naime, mnogi su nagađali da će Zuckerberg predstaviti svoju verziju smarphonea, no to se ipak nije dogodilo.

>>Facebook predstavio novi alat kojim pretražujete fotke prijatelja

Kao što je sada već svima poznato, predstavnici popularne društvene mreže su umjesto mobitela ponudili Graph Search – potpuno novi pretraživač sadržaja. Kako objašnjavaju na portalu Gadgeterija, Graph Search je nova komponenta Facebooka koja bi svima korisnicima trebala omogućiti detaljnije pretraživanje sadržaja po različitim i vrlo detaljnim parametrima. Kako se navodi na portalu, trenutna je Facebookova tražilica dosta nefunkcionalna pa su rezultati pretraživanja u velikom broju slučajeva nerelevantni. Stoga bi ovaj novitet, Facebook Graph Search, trebao donekle unaprijediti stvari.

U prvom se videu prikazuje na što se odnosi Facebook Graph Search, a u drugom možete poslušati što o svom novitetu kažu Mark Zuckerberg i ostatak njegove ekipe.

Komentirajte prvi

New Report

Close