Ukrajinski Genesis organizira T4.Startups Week

Autor: Josipa Ban , 19. studeni 2023. u 22:00
Tetjana Ladanova, programska direktorica T4.Startups Weeka/Annachubai

Cilj online događanja je pomoći mladim osnivačima startupa pružati znanja o tome kako izgraditi snažnu i otpornu tehnološku kompaniju.

Ukrajinska kompanija Genesis, koja pruža podršku u razvoju startup i tehnološki kompanije srednje i istočne Europe, posljednji tjedan ovog mjeseca organizira T4.Startups Week.

Cilj online događanja je pomoći mladim osnivačima startupa pružati znanja o tome kako izgraditi snažnu i otpornu tehnološku kompaniju.

Ovo besplatno događanje, a za koje se potrebno samo prijaviti, namijenjeno je prvenstveno osnivačima startupova koji su u ranoj fazi razvoja. Predavanja i edukacije držat će poduzetnici i investitori iz TRMNL4 mreže.

Riječ je o mreži koja na jednom mjestu okuplja poduzetnike, investitore i startupove, a koju je Genesis osnovao u rujnu ove godine. Cilj im je sve njih povezati u jedan ekosustav, a TRMNL4 podržavaju velike svjetske kompanije poput Mete, Amazon Web Servicesa, Deela i sličnih.

Program T4.Startups Week trajat će tjedan dana, a bavit će raznim temama. Sudionici će dobiti praktične savjete o razvoju i validacija ideje, o tome kako okupiti tim koji će dati najbolji mogući rezultat…

Inače, Genesis ima i svoju startup akademiju na kojoj je sudjelovalo i nekoliko domaćih mladih osnivača startupa.

Komentirajte prvi

New Report

Close