Zagrebačka tvrtka, Microsoftov partner godine, godišnje riješi 85.000 problema

Autor: Bernard Ivezić , 15. srpanj 2020. u 14:00
Nikola Dujmović, čelnik najvećeg domaćeg izvoznika softvera/M. LukuniĆ/PIX

Nacionalnu nagradu Span je osvojio zahvaljujući inovacijama na Microsoftovoj tehnologiji

Microsoft, najveća softverska kompanija na svijetu, proglasila je zagrebačku IT tvrtku Span partnerom godine u Hrvatskoj.

Span je po prihodima jedna od 10 najvećih IT kompanija u Hrvatskoj, najveći domaći izvoznik softvera i najdugovječniji partner Microsofta na ovom tržištu.

Nacionalnu nagradu, za koju je globalno konkuriralo 3300 kompanija iz više od 100 država, Span je osvojio zahvaljujući inovacijama na Microsoftovoj tehnologiji, i to tijekom prošle godine.

Nikola Dujmović, predsjednik Uprave Spana kaže da su zadovoljni što je Microsoft prepoznao trud koji su uložili u učinkovito rješavanje poslovnih izazova s kojima se korisnici svakodnevno susreću.

“Span svoja korisnička rješenja temelji na Microsoftovoj platformi od svojih početaka prije gotovo 30 godina te mi je drago da ta dobitna kombinacija traje i danas, jača nego ikad, što dokazuje i naš rastući portfelj Microsoftovih kompetencija”, kaže Dujmović.

Span ima status Microsoft Gold Certified Partnera sa 16 Gold kompetencija, a to ga svrstava u vrh lokalnog Microsoftovog ekosustava. No, Span posluje globalno. Ima više od 1500 klijenata na 6 kontinenata.

Zapošljava više od 500 IT stručnjaka od kojih 300 ima jedan ili više stručnih certifikata. Godišnje tvrtka riješi više od 85.000 poslovnih problema korisnica. Tatjana Skoko, direktorica Microsofta Hrvatska kaže da je uspjeh Spana još veći jer je ovo treći put u sedam godina da je uspio osvojiti ovu nagradu.

“To najbolje govori o izvrsnosti, kompetenciji i inovativnosti tvrtke, jednog od najznačajnijih Microsoftovih partnera u regiji”, kaže Skoko.

Komentirajte prvi

New Report

Close