Prijave se primaju do 22. siječnja, a najbolji tim dobiva nagradu od 50.000 kuna

Autor: Lucija Špiljak , 13. siječanj 2021. u 14:00
Matija Žulj, osnivač Agrivija, bit će jedan od mentora na Green-Tech Hackathonu/MARKO LUKUNIĆ/PIXSELL

Sa sudionicama će na održivim projektima raditi stručnjaci i mentori Algebra LAB-a, a najbolji tim dobiva nagradu od 50.000 kn.

Veleposlanstvo Ujedinjene Kraljevine Velike Britanije i Sjeverne Irske, uz partnerstvo s Fil Rouge Capitalom te organizacijskog i savjetodavnog partnera Algebra LAB, organiziraju Green-Tech Hackathon koji će se održati online 13. i 14. veljače, s fokusom na održivim tehnologijama, očuvanju planeta, bioraznolikosti i drugim zelenim temama.

Sa sudionicama će na održivim projektima raditi stručnjaci i mentori Algebra LAB-a, a najbolji tim dobiva nagradu od 50.000 kn.

“Green-Tech Hackathon pokrenuli smo kako bismo potaknuli, podržali i dali glas svima koji imaju izvrsna održiva rješenja koja će sačuvati naš lijepi planet, potaknuti rast i stvoriti radna mjesta u ‘zelenoj’ tehnologiji i industriji“, rekao je britanski veleposlanik Andrew Dalgleish.

Business development manager Algebra LAB-a, Maja Brkljačić, kaže da ih raduje što će jedan od mentora biti i osnivač agrotehnološke tvrtke Agrivi, Matija Žulj.

“Projekti i inicijative vezane uz očuvanje bioraznolikosti u narednom će periodu još više biti u fokusu u pozivima za financiranje projekata na nacionalnoj i višim razinama, što je dodatni poticaj onima sa zanimljivim idejama i projektima“, naglasila je Brkljačić.

Prijave na hackathon traju do 22. siječnja na web stranici Algebre.

Komentirajte prvi

New Report

Close