Pred ulagače će 8 startupa Algebra LAB-a

Autor: Lucija Špiljak , 13. svibanj 2021. u 22:00
Maja Brkljačić, business development manager Algebra LAB-a

Jednodnevna hibridna konferencija okupit će developere, poduzetnike, startup i scale tvrtke.

Proteklih mjeseci kroz inkubatorski program Algebra LAB-a prošlo je osam startupova koji će se ove godine 20. svibnja predstaviti pred stručnim žirijem, investitorima i medijima na velikom natjecanju startupa u sklopu konferencije RockPaperStartups koju organizira Netokracija, uz Algebru kao suorganizatora.

Riječ je o startupima koji čine 13. generaciju Algebrina inkubatora – EMPP, 2T, Blockchain consulting, EKO park Kraš, Go2Green, GrabAHome, SEVEN, OICAR, re-Book, Seven.ai, The Units i Volbit.

“Nakon prvih 10 godina, hrvatski startupi su jači nego ikada. Osim što smo svjedočili uspješnim ‘exitima’ i valu visokih investicija u niz uspješnih tvrtki, prijave novih timova na inkubacijske programe ne prestaju. I to je sjajna stvar.

Prema zadnjim istraživanjima, u Kini 50% mlade populacije svoj životni put vidi u startup poduzetništvu – nad time bismo se svi trebali zamisliti. Potencijal i važnost startup tvrtki za razvoj nacionalnog, regionalnog i europskog gospodarstva se ne može dovoljno naglasiti”, rekla je Maja Brkljačić, business development manager Algebra LAB-a.

Jednodnevna hibridna konferencija okupit će developere, poduzetnike, startup i scale tvrtke, a nizu panel rasprava pridružit će se čelni ljudi Photomatha, Infinuma, Microblinka, Fivea i ostalih.

Komentirajte prvi

New Report

Close