Smart Industry
Digitalizacija

Partnerstvo s uspješnim tvrtkama otvara brojna vrata i donosi razne pogodnosti

Kao globalni lider, Vertiv pruža podršku svim partnerima koji rade na implementaciji infrastrukture za svoje klijente.…
PD VL native tim
12. listopad 2020. u 21:59
Vertiv pruža podršku svim partnerima koji rade na implementaciji infrastrukture za svoje klijente

Posljednjih nekoliko godina postalo je jasno da je digitalizacija pojam koji će oblikovati budućnost i postati nužan element gotovo svih sektora poslovanja. Svijest o potrebi za digitalizacijom dodatno je pojačana trenutačnom situacijom, što je potaknulo brojne tvrtke da povećaju ulaganja u razvoj digitalne infrastrukture.

Spomenute investicije najbrže rastu u edgeu i kolokaciji, te predstavljaju izazove vezane za broj lokacija, udaljenosti, ograničenog pristupa, kontrole te, posebice u edgeu, do strukturnih prepreka u kontinuitetu i sigurnosti rada.

Kompanije kao što je Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i rješenja za kontinuitet poslovanja, osiguravaju neprekidan tok podataka za brojne kompanije čije je poslovanje ključno za funkcioniranje modernog svijeta kakav poznajemo. Riječ je o kompaniji koja dizajnira, gradi i servisira kritičnu infrastrukturu neophodnu za podatkovne centre, komunikacijske mreže te komercijalne i industrijske objekte.

Kao globalni lider, Vertiv pruža podršku svim partnerima koji rade na implementaciji infrastrukture za svoje klijente. S globalno dosljednim, brzo dostupnim, infrastrukturnim portfeljem, Vertiv može zadovoljiti potrebe od ponude proizvoda do prilagodljivih rješenja.

Imajući u vidu da je kvalitetno partnerstvo jedan od važnijih elemenata uspjeha, kompanija je prošle godine lansirala svoj višestruko nagrađivani Vertiv Partner Program s ciljem proširenja mreže suradnje i područja djelovanja. Spomenuti partnerski program nudi lak pristup putem online registracije i razne pogodnosti u obliku podrške i suradnje.

Program nudi Authorized, Silver, Gold i Platinum razinu, ovisno o nečijim prodajnim mogućnostima. U sklopu programa uključene su i brojne pogodnosti kao što je Accelerator program i Deal Registration koji funkcionira na „ko rano rani, dvije sreće grabi“ principu. Uz to, Vertiv nudi i Vertiv Incentive Program, koji je osmišljen kako bi dodatno poticao prodaju kroz razne nagrade i bonus bodove koji se mogu iskoristiti za razne proizvode, ali i za nagradna putovanja.

Od lansiranja programa, baza partnera Vertiva povećala se deset puta diljem EMEA regije, a u skladu s time, kompanija nastavlja dodavati pogodnosti i poboljšanja za nove i postojeće partnere.

Potpuno novi partnerski sustav upravljanja odnosima (PRM) i poboljšani partnerski portal omogućit će Vertiv partnerima da pravovremeno iskoriste prilagođene treninge kako bi se uskladili s postavljenim zahtjevima za partnerstvo.

Novi sustav također će nuditi i nove alate za prodaju i marketing, online obuke i certificiranje te selektore i konfiguratore proizvoda. Ovaj paket alata dizajniran je kako bi pomogao partnerima u razvoju ključnih vještina i znanja te postizanju što veće diferencijacije i profitabilnosti, uz povećanje poslovnih mogućnosti.

Na području Hrvatske, Vertiv surađuje s ovlaštenim distributerima Ingram Micro, MSAN Grupa i ALETA.

New Report

Close