Osnivač tvrtke Inchoo održao predavanje na FOI

Autor: Poslovni dnevnik , 19. siječanj 2015. u 22:00
Tomislav Bilić, Inchoo

Tomislav Bilić opisao studentima organizacije put do službenog Magento partnera.

Fakultet organizacije i informatike (FOI) posjetila je delegacija stručnjaka iz tvrtke Inchoo, na čelu s osnivačem poduzeća, Tomislavom Bilićem.

Organiziran je niz aktivnosti osmišljenih kako bi što bolje povezali studente s poslodavcima. Tomislav Bilić održao je predavanje tijekom kojeg je stotinjak  zainteresiranih studenata iz prve ruke saznalo sve o poslovnom putu Inchooa od njegovog osnivanja do prvog službenog Magento partnera u jugoistočnoj Europi s najvećim brojem certificiranih stručnjaka u Magentu i nagrade Poslovni uzlet 2014. u kategoriji malih i srednjih poduzeća istočne Hrvatske. Toni Aničić, konzultant za eCommerce, održao je interaktivno predavanje na temu Kreiranje online trgovine u Magento sustavu.

Osim održanih predavanja, deset timova studenata 3. godine preddiplomskog studija imalo je priliku predstaviti svoj projekt napravljen u sklopu nastave na kolegiju "Upravljanje informatičkim uslugama" pred ocjenjivačkim odborom sastavljenim od predstavnika gospodarskog i akademskog sektora. Primarna ideja ovog projekta jest da se studentima pruži prilika da predstave svoj rad potencijalnim poslodavcima, te da ih se motivira za daljnji rad na vlastitim poduzetničkim idejama i potakne na proaktivniji pristup razvoju vlastite karijere.

Komentirajte prvi

New Report

Close