I u Hrvatskoj dostupna aplikacija koja pokazuje gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari

Autor: Poslovni.hr , 18. lipanj 2018. u 12:29
Foto: Grgo Jelavić / Pixsell

Složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave

Od danas je u cijeloj Hrvatskoj dostupna besplatna mobilna aplikacija Moja Patrola, koja u svakom trenutku otkriva gdje se nalaze policijske patrole, kamere i radari.

Princip rada je jednostavan – onaj tko primijeti policiju jednim klikom prijavi lokaciju gdje se nalazi. Korisnici dobiju obavijest o policijskim patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Svaki korisnik u svakom trenutku može potvrditi ili negirati lokaciju patrole.

Kako pišu Automobili.hr, složeni algoritam proračunava pouzdanost svake objave, tako da su podaci koji se prikazuju maksimalno precizni.

Kako bi nam omogućili da se nastavimo baviti kvalitetnim poslovnim novinarstvom i ostanemo mjesto na kojem se piše i čita o uspjesima ali i problemima svih dionika hrvatske gospodarske scene pozivamo vas da se pretplatite na naša izdanja  Sve što treba je pratiti ovaj link ili javiti se na mail: pretplata@poslovni.hr ili nazvati telefon: 01/6431700

Komentari (1)
Pogledajte sve

Preporučam svima aplikaciju Waze. Više ljudi ju koriste pa su i s time bolje označene policijske patrole i kamere. Osim toga mogu se označiti razni ostali problemi na cestama (nesreće, radovi, gužve, …).

New Report

Close