Postoji nova hit-aplikacija, doznajte zašto ju je do sada koristilo već pet milijuna ljudi

Autor: Poslovni.hr , 02. prosinac 2022. u 12:56
Foto: Pixabay

Iza aplikacije stoji Annshay Saboo, koji je najavio da ona podržava i platformu Last.fm, a da će je uskoro moći koristiti i oni koji imaju nalog na servisu Apple Music.

Koliko puta vam se dogodilo da zamišljate koga biste sve voljeli da vidite na nekom festivalu, a da na kraju ne dođe nitko od tih izvođača? Nova aplikacija omogućava vam da napravite festival sa svojim omiljenim izvođačima, makar virtualno, piše Techcrunch, a prenosi City magazin.

Ako ste prethodnih dana na mrežama vidjeli plakate za festivale s neočekivanom kombinacijom izvođača, velika je vjerojatnost da je za to odgovorna aplikacija Instafest. U pitanju je aplikacija koja vaše Spotify statistike pretvara u fiktivni trodnevni festival.

Sve što trebate napraviti je ulogirati se na svoj Spotify nalog i dati mu pristup aplikaciji Instafest, koju možete besplatno preuzeti, a sve ostalo će obaviti aplikacija. Vi možete izabrati vrijme za uzimanje statistike – posljednja četiri tjedna, šest mjeseci ili sveukupnu statistiku.

Iza aplikacije stoji Annshay Saboo, koji je najavio da ona podržava i platformu Last.fm, a da će je uskoro moći koristiti i oni koji imaju nalog na servisu Apple Music. Najavljuje i da će dodati još opcija koje će izradu ovih postera učiniti još zanimljivijim.

Do sada je svoj poster preko ove aplikacije napravilo više od 5 milijuna ljudi.

Komentirajte prvi

New Report

Close