Netgenov novi ured u Zürichu postaje baza za širenje

Autor: Poslovni dnevnik , 11. listopad 2021. u 22:00
Suosnivači Netgena Vjeran Vlahović, Ivo Lukač i Igor Vrdoljak/JOSIP REGOVIĆ/PIXSELL

Dok u Zagrebu zapošljava 30 ljudi, Netgen Switzerland AG u Zürichu zasad okuplja devetoro stručnjaka.

Netgen, domaća IT tvrtka, osnovana 2002. godine u Zagrebu, ovih je dana otvorila ured u Zürichu, nastavno na dugogodišnju partnersku suradnju s kolegama iz Švicarske. Dok u Zagrebu zapošljava 30 ljudi, Netgen Switzerland AG u Zürichu zasad okuplja devetoro stručnjaka, pod vodstvom Christiana Paredesa, koji će nastaviti raditi na već započetim, ali i novim projektima.

“Otvaranje ureda pod Netgenovim imenom logičan je nastavak uspješne dugogodišnje suradnje s timom iz Švicarske koji se sada i službeno odlučio pridružiti Netgen brendu“, komentirao je Ivo Lukač, Netgenov suosnivač i direktor.

“Netgen Switzerland AG bitan je korak za jače pozicioniranje na švicarskom tržištu, kao i u cijeloj DACH regiji. Dobitna kombinacija lokalnog prisustva i poznavanja specifičnosti švicarskih klijenata te uigranih implementacijskih timova u oba grada već je dokazana na nizu dugogodišnjih projekata, a integracija pod jednim brendom čini nas samo prepoznatljivijim i jačim”, dodao je i drugi suosnivač Netgena i direktor Igor Vrdoljak.

U Netgenu su sigurni da će ovaj potez otvoriti brojne nove prilike daljnjeg tržišnog rasta i širenja. Ova se informatička kompanija kroz proteklih 19 godina čvrsto profilirao u implementaciji zahtjevnih i kompleksnih digitalnih projekata, s fokusom na integrirana web i e-commerce rješenja, stoji u priopćenju Netgena.

Komentirajte prvi

New Report

Close