Logitech predstavio tipkovnicu koja će oduševiti ‘gejmere’

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2012. u 12:28
Press foto

Logitech je predstavio Logitech G710+ mehaničku igraću tipkovnicu, najnoviji proizvod iz svoje G serije igraćih proizvoda visokih performansi.

Logitech je predstavio Logitech G710+ mehaničku igraću tipkovnicu, najnoviji proizvod iz svoje G serije igraćih proizvoda visokih performansi. Osmišljena je kako biste se bolje fokusirali na igru uz minimalno odvlačenje pažnje, brz odgovor i potpunu kontrolu u igri.

"Logitech G710 + mehanička igraća tipkovnica je stvorena kako bi se zadovoljile specifične potrebe igrača", rekao je Mark Starrett, viši manager za globalne proizvode u Logitechu. "Testirali smo ovu tipkovnicu  zajedno s profesionalnim igračima, partnerima, izdavačima i svakodnevnim igračima poput vas i mene, kako bi se dobila mehanička igraća tipkovnica koja će premašiti sva očekivanja."

Tipkovnica ima mehaničke tipke koje reagiraju maksimalnom brzinom od 45 g sa udaljenosti od 4 mm te su uz to optimizirane za brzi unos komandi. Osim toga, ispod svake tipke je ugrađen poseban prsten koji smanjuje buku prilikom korištenja tipkovnice bez utjecaja na brzinu reakcije. Tipkovnica je prošla vrlo zahtjevan proces testiranja da bi se osigurala njezina trajnost uz životni vijek od barem 50 milijuna pritisaka.

Cijela tipkovnica ima bijelo pozadinsko LED osvjetljenje sa četiri razine jačine svjetlosti koje se može i isključiti. Za bolju vidljivost koristi WAD i tipke sa strelicama čije se osvjetljenje može podešavati neovisno od ostalih dijelova tipkovnice.

Zahvaljujući unaprijeđenom Logitechovom softveru za igre, G-tipke na tipkovnici se mogu podesit za složene makroe i Lua programski jezik za igre, unaprijed ili tijekom igre, i to do 18 pojedinačnih funkcija po igri. Pored toga, svaka od 110 tipki se može koristiti zajedno sa drugima, a 26 tipki se može pritiskati istovremeno kako bi se složene komande realizirale savršenom preciznošću.

Logitech G710+ mehanička igraća tipkovnica je kompatibilna sa operativnim programima Microsoft Windows 7 i Windows Vista.
"Prvi veliki događaj na kojem sam koristio ovu Logitech tipkovnicu bio je u MLG Summer Areni", izjavio je NYJacky, igrač tima Team Curse. "Provjerio sam pogotke nakon turnira i rezultati su bili bolji od dosadašnjih. Obično vam je potrebno izvjesno vrijeme da se naviknete na tipkovnicu, ali kod ove tipkovnice od prvog trenutka imate osjećaj da je koristite oduvijek. Više nikad neću koristiti nijednu drugu."

Cijena i dostupnost

Logitech G710+ mehanička igraća tipkovnica se očekuje u Europi u studenom i prosincu 2012. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1129,00 kuna. Za više informacije molimo posjetite www.logitech.com 
 

Komentirajte prvi

New Report

Close