IT summit u Puli

Autor: Bernard Ivezić , 18. rujan 2019. u 21:59
Katarina Šiber Makar, predsjednica IN2 grupe/ I. Kralj/PIX

Vela Software.

U Puli je započela trodnevna konferencija  Vela Vertical Market Software (VMS) Summit, koja će u iduća tri dana okupiti stotinjak menadžera i zaposlenika Vela Software, operativne grupe kanadske kompanije Constellation Software Inc. (CSI), a koja je u Hrvatskoj preuzela jednu od najvećih softverskih kompanija, IN2 grupu.

Na Vela Vertical Market Software Summitu predstavit će se najbolje prakse u grupi i studije slučajeva, a radit će se i razmjena iskustava među članicama grupe Vela Software.

Mike Byrne, predsjednik NO-a IN2 grupe i predsjednik Uprave Aquila Softwarea, članice Vela Software grupe, naglasio je da je svima veliko zadovoljstvo biti baš u Hrvatskoj.

Katarina Šiber Makar, predsjednica Uprave IN2 grupe kaže da je razvoj svojih ljudi i njihova priprema za daljnji rast CSI-ja i preuzimanje širih odgovornosti u grupi jedan je od najznačajnijih ciljeva CSI grupe. "Nas u IN2 jako veseli da je Hrvatska dobila priliku biti domaćin našeg okupljanja na razini Europe", zaključuje Šiber Makar.

Komentirajte prvi

New Report

Close